Followup: Er på dag 7 og 16°. OG var 1.052 og SG nå er 1.012 (estimert var 1.053 - 1.015). Jeg antar den er ferdig, og kommer til å cold-crashe tirsdag morgen før jeg flasker på torsdag. Prøver smaker finfint
Oppskriften er nesten samme som den jeg nevnte på posten over, bare med Magnum 14.7% bitterhumle + 200 gram med Saaz 2.3 % på 30, 10 og 2 min. Blir spennende å smake om denne er/blir like god som den forrige. Blir ihvertfall bedre enn Lager 77 jeg drakk i dag.. (urk.)
Oppskriften er nesten samme som den jeg nevnte på posten over, bare med Magnum 14.7% bitterhumle + 200 gram med Saaz 2.3 % på 30, 10 og 2 min. Blir spennende å smake om denne er/blir like god som den forrige. Blir ihvertfall bedre enn Lager 77 jeg drakk i dag.. (urk.)