Dette må jeg prøve i mitt nye bryggeri, men jeg ser det varierer litt i fremgangsmåte og temperaturer. Hadde det vert mulig å laget til en "oppskrift" på hvordan man går frem for å få til en god "hurtigpils"?
Dette må jeg prøve i mitt nye bryggeri, men jeg ser det varierer litt i fremgangsmåte og temperaturer. Hadde det vert mulig å laget til en "oppskrift" på hvordan man går frem for å få til en god "hurtigpils"?
Takk, dette må være ypperlig å bruke stc-1000+ på. Det er vel kanskje også det som er vanlig praksisMitt forrige innlegg var en veldig kort versjon av hendelsesforløpet. Litt mer detaljer her. Hovedpoenget er at du må ha lav temperatur under stormgjæringen, men kan øke raskt etter det.
Ta en titt på denne: http://brulosophy.com/methods/lager-method/Dette må jeg prøve i mitt nye bryggeri, men jeg ser det varierer litt i fremgangsmåte og temperaturer. Hadde det vert mulig å laget til en "oppskrift" på hvordan man går frem for å få til en god "hurtigpils"?
Eeehh.. Vent nå til vannet har kjølnet litt før du rehydrererJeg ville ha ventet. Rehydrer gjæren du har i 1 dl kokende vann. Sjekk mr malty og bestill w34-70
Vil vel egentlig ikke ha det alt for sterkt, så kanskje greit med 2 pakker? Sjekka med mr malty, kankje litt lite med 2 pakker slik jeg forstod det.