Hva kan jeg brygge av dette??

Har aldri brygget m malt før og har følgende ingredienser:

Cascade humlepellets, alfasyre 6,6 %
Zaaz Humleblomst
1 pk. frysetørret overgjær, Safbrew s33
7 kg Pale ale malt, modifisert
4 kg Munic malt 1. for mørkt øl
ca 20-25 ltr. vann

Er det noen her ute som kan gi meg noen tips hva det kan bli ut av dette? Hvilken humle og når i prosessen? Alkoholprosent?

Mulig jeg spør om mye nå men.... :attevar:
 
Med pale malt, en liten dæsj münchenermalt, en dose farin og Saaz-humle, får du en grei belgisk ale med S-33. Hva er alfasyren på Saazen?
 
steinhu skrev:
Hei Gahr,
Takk for svar. Sazzen har en alfasyre på 3,5%. Hvor mye farin må en bruke?
det spørst hva du vil brygge.
f.e. Sterkt og tørr øl: bruk 10-20%. Litt svakere pale ale: 5-10%.
 
Tilbake
Topp