Har litt problemer med å finne ut hva slags øl jeg har laget, er det noen som kan hjelpe meg? Her er oppskriften:
10 Liter
Wheat Malt, 1000 grammes
Pilsner Malt 3 EBC, 500 grammes
Cara Wheat 120 EBC, 500 grammes
Mash schedule: 67 degrees for 70 minutes
Hops:
Hallertauer Mittelfruh 4.6%alpha
20 grammes 60 minutes
Saaz 2.8% alpha
20 grammes 15 minutes
Fermentation
Yeast: Safbrew WB-06
10 Liter
Wheat Malt, 1000 grammes
Pilsner Malt 3 EBC, 500 grammes
Cara Wheat 120 EBC, 500 grammes
Mash schedule: 67 degrees for 70 minutes
Hops:
Hallertauer Mittelfruh 4.6%alpha
20 grammes 60 minutes
Saaz 2.8% alpha
20 grammes 15 minutes
Fermentation
Yeast: Safbrew WB-06