Hva slags utstyr brygger norges minste proffbryggerier på?

Sarge

 
Jeg har ingen umiddelbare planer om å gå profesjonelt, men av ren nysgjerrighet så lurer jeg på hva som er det minste bryggeriet som er kommersielt mulig å drive i Norge. Hva slags utstyr og lokaler snakker vi om da? Jeg tenker ikke mikrobryggeripuber som kun brygger for egne kraner, men bryggerier som faktisk produserer flasker/bokser for salg. Noen som vet?
 
Kværnfossen har til nå brygga på speidel 200. Litel brother starta vel på 50 liter ?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Namdalsøl er det minste bryggeriet jeg kommer på som driver kommersielt, hvor man kan kjøpe flasker i butikk osv (statlig bevilgning). De driver på kjøkkenet på samfunnshuset i grong. Brukes 60L speidel gjæringskar iallefall. Lånte lokalet til et lag for noen år siden, og husker etikettmaskina, tomme flasker og 60L speidel gjæringskar som sto på kjøkkenet iallefall.
 
Tilbake
Topp