Så da må man begynne å smake etter 2 uker. :yes:Gahr skrev:Den bør lagres akkurat så lenge at den har fått utvikle kullsyre. Jo ferskere, jo bedre!
loebrygg skrev:Hvordan er det egentlig med DIPA iforhold til IPA, bør den lagres litt lengre?
Odland skrev:Eventuelt du kan brygge det nå og brygge det igjen til mai
StoreMy skrev:Spøk til side. IPA tåler rent teknisk en god del lagring, men det er et helt annet øl, med langt mindre fremtredende humle, du finner igjen etter et år eller to.
Bjarte H skrev:StoreMy skrev:Spøk til side. IPA tåler rent teknisk en god del lagring, men det er et helt annet øl, med langt mindre fremtredende humle, du finner igjen etter et år eller to.
Rent teknisk tåler vel alle "bakterie- og villgjærfrie" en god del lagring. Så når vi snakker om hvor lenge forskjellige øl kan lagres så er det best før og ikke dårlig etter vi snakker om, eller hur?
StoreMy skrev:Odland skrev:Eventuelt du kan brygge det nå og brygge det igjen til mai
Spøk til side. IPA tåler rent teknisk en god del lagring, men det er et helt annet øl, med langt mindre fremtredende humle, du finner igjen etter et år eller to.