Nå har jeg ikke lest gjennom alle 16 sidene her men min måte er å steame flaskene i 10 sek med en dampvasker. deretter kan etiketter fra nøgne øy, haandbryggeriet, ægir ol, Lett fjernes. Bare limet henger igjen.
For å fjerne limet bruker man litt matolje på en svamp og smører på der limet er, la flasken stå , gjerne over natten og om nødvendig påføres olje om igjen.
Lim-restene vaskes enkelt vekk med et håndkle eller en tørr svamp.
Der etter går flasken i et klor-bad for å fjerne rester etter oljen. Før den spyles med en flaskespyler og tørkes på et flasketre etter en omgang med flaskebørsten.
Da er flaskene rene... Klare til sterilisering med starsan, stekeovn ol, før tapping.
Om noen er intr selger jeg ferdig vaskede flasker i Bergens-området. Jeg har flasker av mange typer. Billig er de og ;-)
Send meg en mail om for priser og info...
yngveanders1@hotmail.com