1: Man baker flaskene ved 150° i 48 timer
2: Gni inn flaskene med hvalfett, helst fra vinterhalvåret
3: Høytrykkspyler lett med hundeshampoo i såpedåsa
4: Flamberes med cask strength gin over natten
5: Graves ned bak et gammelt uthus, helst der det vokser brennesler. La modnes i 13 dager.
6: Fylles med kildevann og legg oppi 1 stk homeopatisk tablett mot separasjonsangst
7: Sandblåses lett rundt kantene. Forsiktig så du ikke gjør flasken matt.
8: Graves ned igjen bak et nytt uthus, helst et sted der ingenting vokser.
9: Lag et lite hull i bakken over stedet og putt et bukkehorn fylt med alkoholfri mjød nedi. Pakk med jord så det står.
10: Vent til neste fullmåne før du graver det opp igjen.
Deretter bør det modnes i 3-4 uker, ikke over romtemperatur. På dette tidspunktet ser etikettene omtrent ut som da de kom ut fra fabrikken, men fortvil ikke. Snart er det ferdig. Nå er det bare å fylle flaskene med varmt vann, så kan man dra av etiketten og fjerne eventuelle limrester med matolje eller aceton.
Lykke til, og skål!
2: Gni inn flaskene med hvalfett, helst fra vinterhalvåret
3: Høytrykkspyler lett med hundeshampoo i såpedåsa
4: Flamberes med cask strength gin over natten
5: Graves ned bak et gammelt uthus, helst der det vokser brennesler. La modnes i 13 dager.
6: Fylles med kildevann og legg oppi 1 stk homeopatisk tablett mot separasjonsangst
7: Sandblåses lett rundt kantene. Forsiktig så du ikke gjør flasken matt.
8: Graves ned igjen bak et nytt uthus, helst et sted der ingenting vokser.
9: Lag et lite hull i bakken over stedet og putt et bukkehorn fylt med alkoholfri mjød nedi. Pakk med jord så det står.
10: Vent til neste fullmåne før du graver det opp igjen.
Deretter bør det modnes i 3-4 uker, ikke over romtemperatur. På dette tidspunktet ser etikettene omtrent ut som da de kom ut fra fabrikken, men fortvil ikke. Snart er det ferdig. Nå er det bare å fylle flaskene med varmt vann, så kan man dra av etiketten og fjerne eventuelle limrester med matolje eller aceton.
Lykke til, og skål!