LarsUlv
Norbrygg-medlem
Å karbonere med speise er litt kult, fordi det er litt utenom det vanlige. Men sukker er sikkert like bra og stort sett det samme.
Tenkte jeg....
Helt til @Miguel utfordret meg til å karbonere noen flasker med sukker og noen med speise.
Forskjellen var så formidabel at jeg karbonerer med speise nå, eller med CO2.
Til og med fat karboneres med speise innimellom.
Jeg vil anbefale alle til å gjøre en splitt batch der noen flasker karboneres med speise og noen med sukker.
Prøve det! Det er enkelt.
Og dersom man ikke smaker noe forskjell, så er det bare å la det være.
Men jeg vil tippe at man smaker forskjell.
Jeg kommer til å gjøre slike splitt batcher en stund fremover på alle øl.
Tenkte jeg....
Helt til @Miguel utfordret meg til å karbonere noen flasker med sukker og noen med speise.
Forskjellen var så formidabel at jeg karbonerer med speise nå, eller med CO2.
Til og med fat karboneres med speise innimellom.
Jeg vil anbefale alle til å gjøre en splitt batch der noen flasker karboneres med speise og noen med sukker.
Prøve det! Det er enkelt.
Og dersom man ikke smaker noe forskjell, så er det bare å la det være.
Men jeg vil tippe at man smaker forskjell.
Jeg kommer til å gjøre slike splitt batcher en stund fremover på alle øl.