Roger
Norbrygg-medlem
Hei.
Jeg brygger fremdeles på maltekstrakt. Har ikke foretatt noen investering i et all grain anlegg ennå. (må ha litt aksept hjemme også )
Jeg har et spørsmål. Når jeg har vørteren ned på ballongen (har drevet med vinlegging tidligere og benytter disse fremdeles) tilfører restvannet for å komme opp i 25 liter. Hvordan sikrer jeg at vørteren er blandet godt nok.
Det betyr vel ingenting for gjæringen, men er litt usikker på om OG blir riktig.
Rg
roger
Jeg brygger fremdeles på maltekstrakt. Har ikke foretatt noen investering i et all grain anlegg ennå. (må ha litt aksept hjemme også )
Jeg har et spørsmål. Når jeg har vørteren ned på ballongen (har drevet med vinlegging tidligere og benytter disse fremdeles) tilfører restvannet for å komme opp i 25 liter. Hvordan sikrer jeg at vørteren er blandet godt nok.
Det betyr vel ingenting for gjæringen, men er litt usikker på om OG blir riktig.
Rg
roger