Har til nå fått infeksjoner i 3 brygg(sur vinsmak/lukt), alle lager og den siste av type 2112 california lager.
Mener å ha vært flink med rengjøring. Har også brygget 5 ales uten å ha fått infeksjoner i noen av disse :jaha:
Har noen mistanker om hva årsken kan være:
Chemipro oxy, er dette et godt nok desinfeksjonsmiddel?, har lest at dette fungerer best som regjøringsmiddel.(har nå endelig fått tak i Star san)
Har pitchet no mindre antall gjærceller enn hva mrmalty anbefaler, i verste fall kanskje halvparten.
Støv i rommet eller som evt. virvles opp ved bevelgese i rommet, hvor skummelt er det?.
Mener å ha vært flink med rengjøring. Har også brygget 5 ales uten å ha fått infeksjoner i noen av disse :jaha:
Har noen mistanker om hva årsken kan være:
Chemipro oxy, er dette et godt nok desinfeksjonsmiddel?, har lest at dette fungerer best som regjøringsmiddel.(har nå endelig fått tak i Star san)
Har pitchet no mindre antall gjærceller enn hva mrmalty anbefaler, i verste fall kanskje halvparten.
Støv i rommet eller som evt. virvles opp ved bevelgese i rommet, hvor skummelt er det?.