Jomfrubrygget nærmer seg, men hva skal vi brygge...

Rutof skrev:
Lunde skrev:
Tror kanskje vi kommer til å gå for denne: http://www.bryggselv.no/products/amerikansk-pale-ale-allgrain-olsett-25l
Når det gjelder gjær. Er det vits å forsøke seg på en "starter" på første brygget, eller kan man få et greit resultat med gjær rett i spannet. Har tittet litt på den "enkle metoden" her, og den virker jo overkommelig: http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,2176.0.html

Kjør tørrgjær på første brygg. Men rehydrerer gjæren.

Ok, da går vi for tørrgjær. Hvor mye vann, og hvor lenge skal den rehydreres?
 
pleier egentlig å stå på pakken... temp hvertfall, mengde så pleier eg å bruke et par tre dl sterilisert vann... i det store har nok ikke mengden så mye  å si...

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2
 
Tilbake
Topp