thomashagen
Norbrygg-medlem
I går opplevde jeg min første flaske-eksplosjon. Juleølet sto på kjøkkenbenken til karbonering, og hadde stått der i ca 10 dager. Plutselig eksploderte en flaske. Heldigvis sto jeg med.ryggen til, for jeg fant glasskår på hele kjøkkenet og langt uti gangen.
Jeg tenkte da at nå er ølet ferdig karbonert, og satt det kaldt. På kvelden prøvesmakte jeg på en flaske, men den var det heller lite kullsyre i. Hvorfor eksploderte en flaske da? Flaska som gikk i lufta sto riktignok helt på kanten av de som sto og godgjorde seg, og det var ei lampe i nærheten. Det kan jo ha noe å si...
Nå må jeg nok finne meg et annet sted å ha flaskene til karbonering ...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Jeg tenkte da at nå er ølet ferdig karbonert, og satt det kaldt. På kvelden prøvesmakte jeg på en flaske, men den var det heller lite kullsyre i. Hvorfor eksploderte en flaske da? Flaska som gikk i lufta sto riktignok helt på kanten av de som sto og godgjorde seg, og det var ei lampe i nærheten. Det kan jo ha noe å si...
Nå må jeg nok finne meg et annet sted å ha flaskene til karbonering ...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk