Juleøl og BU/GU ratio
Skal igang med Juleøl til Julen 2013 og klør meg litt i hodet mht å finne en optimal balanse mellom sødme og bitterhet. Har pløyd meg gjennom deler av boka "Designing Great Beers" og diverse nettsider om forholdet mellom BU og GU og finner mye god informasjon - men ingenting av dette relaterer seg til Norsk Juleøl.
Er det noen som har konkrete innspill til hva forholdet mellom BU og GU er på norske mikrobryggeriers Juleøl? Da tenker jeg sterk-øl som Nøgne Øs God Jul etc.
I tillegg tror jeg det hadde vært av interesse med en skikkelig Artikkel på norsk om dette forholdet om noen skulle ta tak i det!
Skal igang med Juleøl til Julen 2013 og klør meg litt i hodet mht å finne en optimal balanse mellom sødme og bitterhet. Har pløyd meg gjennom deler av boka "Designing Great Beers" og diverse nettsider om forholdet mellom BU og GU og finner mye god informasjon - men ingenting av dette relaterer seg til Norsk Juleøl.
Er det noen som har konkrete innspill til hva forholdet mellom BU og GU er på norske mikrobryggeriers Juleøl? Da tenker jeg sterk-øl som Nøgne Øs God Jul etc.
I tillegg tror jeg det hadde vært av interesse med en skikkelig Artikkel på norsk om dette forholdet om noen skulle ta tak i det!