Jeg har pleid å karbonere mine øl på drøye 20 grader i 14 døgn, og det har fungert fint på alle batchene mine.
Men dersom jeg kan korte ned på karboneringstiden, ville det vært supert ettersom jeg må primærgjære og ettergjære i samme rom.
Har mailet med Snorre i Nøgne Ø, og han sier at 30 grader i tre døgn er tipp topp. Jeg ser egentlig ingen grunn til å tvile på det, men er det noen her som har meninger eller erfaringer rundt dette?
Merker at det sitter litt langt inne å gjøre en såpass stor endring i rutinene
Men dersom jeg kan korte ned på karboneringstiden, ville det vært supert ettersom jeg må primærgjære og ettergjære i samme rom.
Har mailet med Snorre i Nøgne Ø, og han sier at 30 grader i tre døgn er tipp topp. Jeg ser egentlig ingen grunn til å tvile på det, men er det noen her som har meninger eller erfaringer rundt dette?
Merker at det sitter litt langt inne å gjøre en såpass stor endring i rutinene