Halloen
Jeg har en KBS klone som har stått på dunken i 14 dager nå og den har stått på stedet hvil i ca 5 dager nå. OG var på 1.089 og den har stoppet på 1.025
Jeg brukte 5 pakker med US05 som ble rehydret. Mesket på 66-67 grader
Noen tanker om hva som kan gjøre at den har stoppet så brått opp?
Kan jeg tilsette mer sukker for å boste gjæringa igjen? Tenkte å stikke den over i morgen og ha oppi eikeflis og bourbon
25L
5kg Pale malt
1.1kg havregryn
440g roast barley
440g Belgian chocolate malt
300g belgian debittered malt
300g 120°L Crystal malt
1.4kg med DME
Jeg har en KBS klone som har stått på dunken i 14 dager nå og den har stått på stedet hvil i ca 5 dager nå. OG var på 1.089 og den har stoppet på 1.025
Jeg brukte 5 pakker med US05 som ble rehydret. Mesket på 66-67 grader
Noen tanker om hva som kan gjøre at den har stoppet så brått opp?
Kan jeg tilsette mer sukker for å boste gjæringa igjen? Tenkte å stikke den over i morgen og ha oppi eikeflis og bourbon
25L
5kg Pale malt
1.1kg havregryn
440g roast barley
440g Belgian chocolate malt
300g belgian debittered malt
300g 120°L Crystal malt
1.4kg med DME