Heisan. Jeg satt en belgisk dobbel for 10 dager siden, planen var å la denne få god tid. Etter litt utdeling av øl på jobb var kolleger interessert i å få serveringsklart øl neste torsdag, altså om 9 dager. Jeg regner med at ølet er utgjæret nå. Mitt dilemma er at jeg venter fatølanlegg fra candirect, men vanskelig å fastslå når jeg fysisk har det i hende. Får jeg det tidlig i uken er jo saken biff. Men jeg vurderer å 'safe' og kjøre ølet på flasker med naturlig karbonering.
Hvis jeg flasker ølet på torsdag eller fredag denne uken, vil ølet være ferdigkarbonert på 5-6 dager slik at det får stått en dag på kjøl og kan serveres på sommerfest?
Rune
Hvis jeg flasker ølet på torsdag eller fredag denne uken, vil ølet være ferdigkarbonert på 5-6 dager slik at det får stått en dag på kjøl og kan serveres på sommerfest?
Rune