kokos??

For de som liker sånt (fruktøl) så er den nok godt innafor. Men det er not my glass of beer, for å si det sånn. Dog morro å prøve litt forskjellig.
 
Pilotbryggeriet (Aass) har en tropisk IPA som er modnet på kokos om jeg husker rett. Den får du nok over hele landet tror jeg.

EDIT: Jeg husket rett. Se bildet. Husker også at kokos var ganske tydelig både i smak og aroma.

Kjøpt og smakt. Takk for meg


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Den beste stouten jeg har lagd var en milk stout med kokos i. Heiv i en god dose kokosmasse i malten under mesk. I begynnelsen var det mest kokos når du luktet på ølet, men svært lite i smak. Etter å ha stått noen mnd på flaske ble det omvendt, da var det noe smak av kokos, mens lukta var borte. Pussige greier. Men ganske godt!
 
Har ikke notatene mine for hånden, men mener det var 700 gram kokosmasse på rundt 6 kg malt/22-23 liter ferdig vørter. Ingen påvirkning på skumfastheten nei.
 
Tilbake
Topp