Kinn Bøvelen
OG 1.079 FG 1.010
89% Pilsner Malt
11% Sukker
Bitterhumle: East Kent Goldings
Aromahumle (0min): Hallertau Mittelfrüh
(Eks: direkte nedskalering til 50L i gjæringskar = 90g bitterhumle og 45g aromahumle)
Gjæres på 20 grader med WYeast 3787 Trappist High Gravity.
Kinn Brottsjø
OG 1.075 FG 1.012
6,78kg Pilsner Malt
6,78kg Pale Malt
1,23kg Invertsukker (tilsett under kok)
60min: 37g Simcoe + 37g Sorachi Ace
2min: 37g Mosaic + 50g Simcoe + 50g Zeus
Tørrhumle: 50g Mosaic + 25g Citra + 25g Simcoe + 25g Zeus
Gjæring på 20 grader med WYeast 3787 Trappist High Gravity.
OG 1.079 FG 1.010
89% Pilsner Malt
11% Sukker
Bitterhumle: East Kent Goldings
Aromahumle (0min): Hallertau Mittelfrüh
(Eks: direkte nedskalering til 50L i gjæringskar = 90g bitterhumle og 45g aromahumle)
Gjæres på 20 grader med WYeast 3787 Trappist High Gravity.
Kinn Brottsjø
OG 1.075 FG 1.012
6,78kg Pilsner Malt
6,78kg Pale Malt
1,23kg Invertsukker (tilsett under kok)
60min: 37g Simcoe + 37g Sorachi Ace
2min: 37g Mosaic + 50g Simcoe + 50g Zeus
Tørrhumle: 50g Mosaic + 25g Citra + 25g Simcoe + 25g Zeus
Gjæring på 20 grader med WYeast 3787 Trappist High Gravity.