Interessant tråd å lese fra begynnelse til slutt Fortell meg, en som er helt i startgropa, hva som er fordelen med en kon kontra en vanlig dunk? Jeg setter opp et oppsett for 50 liters batcher, og da ville vel en 60l være perfekt. Jeg har skjønt at levering nr 1 er ankommet Norge, og at det finnes en bestilling nr 2. Men er denne også på vei, eller er den i bestillingsfasen? Isåfall er jeg muligens interessert i en 60l. Flott tiltak!
Takk. Og disse forskjellige hullene og koblingene?? Pros/cons, hva er bra og hvorfor. Termometer? Probe? Hvordan løses det? Og kjøling evt. varming på en slik 60l. Kjøleskap? Hvordan styres det? Skjønner argumentene for? Og blingfaktoren;-)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.