[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Hulder Ale
OG: 57
FG: 12
Farve (beregnet): EBC
Beregnet bitter: IBU
Vørtermengde: 240 l
Sluttvolum: l
Malt & sukker
50000 gram % Pale EBC
4000 gram % Krystall EBC
4000 gram % Münchener Red EBC
Vann
l til innmesking
l til skylling
Meskeskjema
90 min 67 °C
Humle
339 gram Boadicea Plugg 6.8 %-alfa 60 min
450 gram Riwaka Hel 5.9 %-alfa 15 min
Krydder og andre tilsetninger
500 gram Ryllik, tørket koketid 5 min
150 gram Brennenesle, tørket koketid 5 min
375 gram Hylleblomst, tørket koketid 5 min
100 gram Bringebærblader, tørket koketid 5 min
90 gram Einerbær, grovknust koketid 5 min
80 gram Bjørkeblader, tørket koketid 5 min
75 gram Salvie, tørket koketid 5 min
Koketid
Total koketid vørter: 75 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Danstar Nottingham overgjær Tørrgjær 250 gram
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 °C
Lagring 60 dager
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 15.11.2009
Tappedato: 22.11.2009
Navn på brygget: Hulder Ale
OG: 57
FG: 12
Farve (beregnet): EBC
Beregnet bitter: IBU
Vørtermengde: 240 l
Sluttvolum: l
Malt & sukker
50000 gram % Pale EBC
4000 gram % Krystall EBC
4000 gram % Münchener Red EBC
Vann
l til innmesking
l til skylling
Meskeskjema
90 min 67 °C
Humle
339 gram Boadicea Plugg 6.8 %-alfa 60 min
450 gram Riwaka Hel 5.9 %-alfa 15 min
Krydder og andre tilsetninger
500 gram Ryllik, tørket koketid 5 min
150 gram Brennenesle, tørket koketid 5 min
375 gram Hylleblomst, tørket koketid 5 min
100 gram Bringebærblader, tørket koketid 5 min
90 gram Einerbær, grovknust koketid 5 min
80 gram Bjørkeblader, tørket koketid 5 min
75 gram Salvie, tørket koketid 5 min
Koketid
Total koketid vørter: 75 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Danstar Nottingham overgjær Tørrgjær 250 gram
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 °C
Lagring 60 dager
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 15.11.2009
Tappedato: 22.11.2009