Fikk en slant Rivenes kveik i sommer som har ligget i kjøleskapet i en pose siden da. Var omsider klart for å bruke den, men i kjent stil så sjekket jeg ikke om den faktisk fortsatt lå der før meskingen nærmet seg slutten. Og borte var den, selv om samtlige i husstanden bedyret sin uskyld
Har tatt utgangspunkt i vossaøl oppskriften i Gårdsøl boka til Garshol, og hentet einerlåg med hjem fra hytta på fjellet og kjøpt norsk pale malt fra Bonsak. Litt nedtur å oppdager først etter at einerlågen er "kokt" og mesken nærmet seg slutten at det mest essensielle manglet.. Planen er å gi det et oppkok og la gryta stå med lokket på til i morgen lørdag i håp om at det dukker opp kveik, enten her eller at noen av bryggesjappene i området har.. (bryggselv ser ikke ut til å ha det)
Gi en lyd om du vet om hvor jeg kan få kjøpt, eller om du har noe å avse
Har tatt utgangspunkt i vossaøl oppskriften i Gårdsøl boka til Garshol, og hentet einerlåg med hjem fra hytta på fjellet og kjøpt norsk pale malt fra Bonsak. Litt nedtur å oppdager først etter at einerlågen er "kokt" og mesken nærmet seg slutten at det mest essensielle manglet.. Planen er å gi det et oppkok og la gryta stå med lokket på til i morgen lørdag i håp om at det dukker opp kveik, enten her eller at noen av bryggesjappene i området har.. (bryggselv ser ikke ut til å ha det)
Gi en lyd om du vet om hvor jeg kan få kjøpt, eller om du har noe å avse