Hei, igjen Blir masse spørsmål fra meg, men sånn er det når man er nybegynner og vil lære mest mulig på kortest mulig tid.
Jeg tror mitt neste brygg blir allgrain. Det jeg lurer på er hva som gir best resultat av ordinær mesking i eget kar eller i en meskepose direkte i en kjele? Jeg klarer ikke å skjønne hvorfor den ene måten er bedre enn den andre, biab virker litt mere lettvint. Men for meg så virker den metoden som er beskrevet på bryggselv: http://bryggselv.no/extra_info_pages.php/pages_id/8 som ganske enkelt og greit også. Så hvis den metoden er desidert best så kan jeg like godt gå for den med engang istedenfor å gå via biab
Noen som har noen formeninger ang dette?
Hva er bakdelen med biab for å spørre på en annen måte?
Jeg tror mitt neste brygg blir allgrain. Det jeg lurer på er hva som gir best resultat av ordinær mesking i eget kar eller i en meskepose direkte i en kjele? Jeg klarer ikke å skjønne hvorfor den ene måten er bedre enn den andre, biab virker litt mere lettvint. Men for meg så virker den metoden som er beskrevet på bryggselv: http://bryggselv.no/extra_info_pages.php/pages_id/8 som ganske enkelt og greit også. Så hvis den metoden er desidert best så kan jeg like godt gå for den med engang istedenfor å gå via biab
Noen som har noen formeninger ang dette?
Hva er bakdelen med biab for å spørre på en annen måte?