jikvig
Norbrygg-medlem
Etter flere forespørsler kommer her oppskriften på Gleipner fra Midtfyns Bryghus
Gleipner dark ipa Style: Mørk IPA Brewer: Munkebo mikrobryg
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1080
FG: 1018
Alcohol: 8.1 % by vol.
Colour: 77 EBC (Black)
Bitterness: 0 IBU
BU/GU: 0
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 6500 grammes
Cara Pils 37 EBC 400 grammes
Cara Munich 100 EBC 300 grammes
Chocolate (dehusked) Malt 340 grammes
Roasted Barley 280 grammes
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Fermentation
Yeast: WLP001 California Ale
Comments:
75 g nugget ved 90 min, 23g Simcoe ved 45 min, 23g Columbus ved 30 min, 10g chinook ved 90 min, 28g chinook ved mash hop 60 min, 53g centennial ved 1 min, 23g simcoe ved 1 min, tørhopped 10 dage med 23g centennial,23g simcoe og 86g columbus + 15g irish moss ved 10 min og 0,3g sukker ved 10 min.
Kan anbefale et søk på haandbryg.dk etter Munkebo Mikrobrygg, masse prisvinnende oppskrifter å finne der. Claus er forøvrig mannen bak, og han ble i april ansatt som ny brygger hos Midtfyns Bryghus!
Gleipner dark ipa Style: Mørk IPA Brewer: Munkebo mikrobryg
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1080
FG: 1018
Alcohol: 8.1 % by vol.
Colour: 77 EBC (Black)
Bitterness: 0 IBU
BU/GU: 0
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 6500 grammes
Cara Pils 37 EBC 400 grammes
Cara Munich 100 EBC 300 grammes
Chocolate (dehusked) Malt 340 grammes
Roasted Barley 280 grammes
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Fermentation
Yeast: WLP001 California Ale
Comments:
75 g nugget ved 90 min, 23g Simcoe ved 45 min, 23g Columbus ved 30 min, 10g chinook ved 90 min, 28g chinook ved mash hop 60 min, 53g centennial ved 1 min, 23g simcoe ved 1 min, tørhopped 10 dage med 23g centennial,23g simcoe og 86g columbus + 15g irish moss ved 10 min og 0,3g sukker ved 10 min.
Kan anbefale et søk på haandbryg.dk etter Munkebo Mikrobrygg, masse prisvinnende oppskrifter å finne der. Claus er forøvrig mannen bak, og han ble i april ansatt som ny brygger hos Midtfyns Bryghus!