[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: JGØ Fine Irish Stout
Øltype: G. Irish stout
Antall poeng i konkurransen: 36,33 av 50
OG: 1058
FG: 1022
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 36,5 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
3000 gram 80,0 % Lys spraymalt ? EBC
400 gram 10,7 % Roasted barley ? EBC
350 gram 9,3 % Sjokolademalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
Spesialmalt mesket under oppkok til ca. 70°C
Humle
35 gram Northern Brewer 9,8 % alfa pellets koketid 60 min
17 gram Northern Brewer 9,8 % alfa pellets koketid 30 min
30 gram East Kent Goldings 4,9 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 1084 Irish Ale 125 ml flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 10 dager ved 22 gr C
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 22 gr C
Lagring 240 dager ved 18 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 09.06.2005
Tappedato: 03.07.2005
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: JGØ Fine Irish Stout
Øltype: G. Irish stout
Antall poeng i konkurransen: 36,33 av 50
OG: 1058
FG: 1022
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 36,5 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
3000 gram 80,0 % Lys spraymalt ? EBC
400 gram 10,7 % Roasted barley ? EBC
350 gram 9,3 % Sjokolademalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
Spesialmalt mesket under oppkok til ca. 70°C
Humle
35 gram Northern Brewer 9,8 % alfa pellets koketid 60 min
17 gram Northern Brewer 9,8 % alfa pellets koketid 30 min
30 gram East Kent Goldings 4,9 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 1084 Irish Ale 125 ml flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 10 dager ved 22 gr C
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 22 gr C
Lagring 240 dager ved 18 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 09.06.2005
Tappedato: 03.07.2005
Kommentar: [/size][/tt]