Fikset nå, kjør påmeldingEr på saken, blir rettet opp i løpet av dagen.
Fikset nå, kjør påmeldingEr på saken, blir rettet opp i løpet av dagen.
Oh noes . Er redd reglene for flasker er for strenge til at de slipper gjennom. Pluss at dommerene ville blitt for brisne av å drikke såpass mye av en helt sikkert strålende SaisonFan, tenkte kke på NM da jeg flaska Saison'en min på 0,75l flasker
Er tidspunkt satt?Ja, det blir mulig å levere inn i Drammensveien den 21. september
16.30-18.00 - samtidig med innlevering i Oslomesterskapet.Er tidspunkt satt?
Drammensveien 43 ikke sant?16.30-18.00 - samtidig med innlevering i Oslomesterskapet.
Ja, lageret/boden i bakgården.Drammensveien 43 ikke sant?
Ja, du får hele oppskriften på innsending når du har registrert ditt bidrag.Mye om levering, men jeg har ikke sett noe om innsending. Kommer det adresse ved påmelding?
16.30-18.00 - samtidig med innlevering i Oslomesterskapet.
Nei, ikke til NM.Ikke 28. sep og?
Det er akkurat samme regel som i 2021. I 2020 var regelen at man skulle sende inn 2 flasker OG ha 3 flasker i reserve.Ser at det i år er 2*0,5 pluss 2* 0,5 flasker som skal planlegges. Kva er grunnen til dette? Har etter fjorårets reglar tatt av 3 * 0,5 flasker av øl som eg hadde tenkt til innsending og ellers flasket på 0,33 eller drukket opp... Sender uanset inn 2 til bedømming i første runde. Kipt om man går vidare og ikkje har nok øl å sende. Kanskje det er fleire i samme bås?
Nei, foreløpig er det ingen slike planer. Før så var det jo Hjemmebrygger-helgen som ble brukt til sånt, men den har utgått de siste årene.Er det planlagt noe arrangement i forbindelse med NM-finalen i år? (Foredrag, bryggeribesøk, ølsmaking, utdeling av premier osv.)
Da er det eg som roter... Får lure det til med den siste flaskaDet er akkurat samme regel som i 2021. I 2020 var regelen at man skulle sende inn 2 flasker OG ha 3 flasker i reserve.
Årsaken til at vi reduserte til to flasker innsendt er at det sparer de frivillige som håndterer hundrevis av flasker for mye arbeid.
Du melder den inn i klasse 13A. Du vil da få spørsmål om hvilken klasse det grunnleggende ølet er, og her velger du da 9D Saison. Ølet vil da bedømmes sammen med de andre i Saison-klassen men med info om tilsetning av frukt.Kan jeg melde på en saison tilsatt frukt/bær som «Saison», eller må jeg melde den inn som 13A Frukt/grønnsak?
Det går bra - og er riktig hyggelig, dessuten. Men ring først, så veit du om jeg er hjemme: 99647891. (Er nå stort sett det, da.)Hei. Er spørsmål til @Finn Berger Kan man levere øl rett hjem til deg i år også? Har flere bidrag så tenkte det var like greit å levere en kasse på døra di.