[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Farris Bruun Porter
Øltype: B. Porter
Antall poeng i konkurransen: ingen info
OG: 1.052
FG: 1.018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
1000 gram *** % mørk maltekstrakt ? EBC
2500 gram *** % lys maltekstrakt ? EBC
400 gram *** % mellommørk maltekstrakt (Moss) ? EBC
225 gram *** % crystal malt ? EBC
112 gram *** % chocolate malt ? EBC
112 gram *** % black patent ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
60 gram Challenger 7,5% alfa koketid 60 min
30 gram Challenger 7,5% alfa koketid 15 min
10 gram Challenger 7,5% alfa koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
1 ts Irish Moss koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast #1007 German Ale flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
ingen info
Øvrig informasjon
ingen info
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Farris Bruun Porter
Øltype: B. Porter
Antall poeng i konkurransen: ingen info
OG: 1.052
FG: 1.018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
1000 gram *** % mørk maltekstrakt ? EBC
2500 gram *** % lys maltekstrakt ? EBC
400 gram *** % mellommørk maltekstrakt (Moss) ? EBC
225 gram *** % crystal malt ? EBC
112 gram *** % chocolate malt ? EBC
112 gram *** % black patent ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
60 gram Challenger 7,5% alfa koketid 60 min
30 gram Challenger 7,5% alfa koketid 15 min
10 gram Challenger 7,5% alfa koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
1 ts Irish Moss koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast #1007 German Ale flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
ingen info
Øvrig informasjon
ingen info
Kommentar: [/size][/tt]