1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 97 MA1 - Porter - Espen Haavardsholm (& Åge Bruknapp & Lars Bjørnstad)

En tråd i 'Mørk ale' startet av Webmaster, 17 Apr 2007.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Farris Bruun Porter
    Øltype: B. Porter
    Antall poeng i konkurransen: ingen info
    OG: 1.052
    FG: 1.018
    Farve (beregnet): ? EBC
    Beregnet bitter: ? IBU
    Vørtermengde:  l
    Sluttvolum:  24 l

    Malt & sukker
    1000 gram  *** %    mørk maltekstrakt                ? EBC   
    2500 gram  *** %    lys maltekstrakt                ? EBC
    400 gram  *** %    mellommørk maltekstrakt (Moss)  ? EBC   
    225 gram  *** %    crystal malt                    ? EBC
    112 gram  *** %    chocolate malt                  ? EBC   
    112 gram  *** %    black patent                    ? EBC

    Vann
    ? liter til innmesking
    ? liter til skylling

    Meskeskjema
    ingen info

    Humle
    60 gram    Challenger 7,5% alfa  koketid 60 min
    30 gram    Challenger 7,5% alfa  koketid 15 min
    10 gram    Challenger 7,5% alfa  koketid  2 min

    Krydder og andre tilsetninger
    1 ts      Irish Moss            koketid 15 min

    Koketid
    Total koketid vørter: 60 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren:  Wyeast #1007 German Ale  flytende gjær

    Gjæringstemperatur og -tid
    ingen info

    Øvrig informasjon
    ingen info

    Kommentar: [/size][/tt]
     

Del denne siden