NM 99 MA1 - Barleywine - Enno Swets

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Sumo (Trappist/Barley Wine)
Øltype: A. Barley Wine
Antall poeng i konkurransen: 36 av 50
OG: 1.100
FG: ingen info
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter:  IBU
Vørtermengde:  l
Sluttvolum:  6,5 l

Malt & sukker
350 gram  pilsnermalt              ? EBC   
300 gram  münchenermalt            ? EBC
150 gram  hvetemalt                ? EBC   
500 gram  lys tørket maltekstrakt  ? EBC
500 gram  mørk tørket maltekstrakt  ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
ingen info

Humle
12 gram    Record    5,6 % alfa  hel  koketid 60 min
5 gram    Hallertau  4,0 % alfa  hel  koketid  5 min

Krydder og andre tilsetninger
3 gram    pomeransskall                koketid  ? min

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  Den Arsegan    tørr gjær

Gjæringstemperatur og -tid
ingen info

Øvrig informasjon
ingen info

Kommentar: Brygget ble vurdert i klasse mørk ale[/size][/tt]
 
Tilbake
Topp