Hei alle sammen, nettopp meldt meg inn i Norbrygg, holder for tiden på å sette opp et bryggeri. Vi er en gjeng på 5 stykker som deler på kostnadene av anlegget.
Anlegget består av 3 stk kjeler på 155-166 liter, 3 stk propanbrennere på 50Kw hver, pumpe, røropplegg med tri-clover koblinger. Anlegget settes opp med en siemens PLS med 4" touch skjerm med muligheter for å lagre oppskrifter. PLS'en skal i hovedsak benyttes til å kjøre 2-3 PID controllere, samt timer og alarmfunksjon.
Er snart ferdig med å lage "bordet" alt sammen skal stå på og har i dag testet litt for å se hvordan plasserin av brenner ble i forhold til kjele, her trengs det litt testing fant jeg ut. Bordet ble varmt selv med bare 5-10% effekt på brenneren.
Lagt med noen bilder på hvordan jeg ser for meg anlegget når det er ferdig bygget. Fikk nettopp ledig et næringsmiddellokale jeg har leid ut også, perfekt for brygging. 280M2 med tre fryse/kjølerom
Starter stort fra bunnen av
Ironien er jo at dette er helt nytt for oss og ingen av oss har egentlig noe særlig peiling på øl annet enn å drikke det Lurer derfor på om det er noen her inne som kunne tenke seg å vise oss litt rundt dette på anlegget vårt når vi er ferdig bygget.
Lars-Einar
Anlegget består av 3 stk kjeler på 155-166 liter, 3 stk propanbrennere på 50Kw hver, pumpe, røropplegg med tri-clover koblinger. Anlegget settes opp med en siemens PLS med 4" touch skjerm med muligheter for å lagre oppskrifter. PLS'en skal i hovedsak benyttes til å kjøre 2-3 PID controllere, samt timer og alarmfunksjon.
Er snart ferdig med å lage "bordet" alt sammen skal stå på og har i dag testet litt for å se hvordan plasserin av brenner ble i forhold til kjele, her trengs det litt testing fant jeg ut. Bordet ble varmt selv med bare 5-10% effekt på brenneren.
Lagt med noen bilder på hvordan jeg ser for meg anlegget når det er ferdig bygget. Fikk nettopp ledig et næringsmiddellokale jeg har leid ut også, perfekt for brygging. 280M2 med tre fryse/kjølerom
Starter stort fra bunnen av
Ironien er jo at dette er helt nytt for oss og ingen av oss har egentlig noe særlig peiling på øl annet enn å drikke det Lurer derfor på om det er noen her inne som kunne tenke seg å vise oss litt rundt dette på anlegget vårt når vi er ferdig bygget.
Lars-Einar