Nytt og spennende prosjekt Gjesdal Bryggeri starter på Ålgård.
https://www.facebook.com/Gjesdal-Bryggeri-as-1700884423500029/?fref=ts
GJESDAL BRYGGERI
DET NYE MERKEVARE FOR HELE GJESDAL
Lokstallen
• Kaffebar og enkle småretter på dagtid.
• Restaurant med fantastiske retter og øl av lokal kvalitet på kveldstid.
• Inni Gjesdal bryggeri står selve bryggeri-delen åpent til skue for gjestene som gir en ekstra opplevelse og atmosfære.
• Bygge en merkevare for hele Gjesdal som oser av kvalitet.
Gjesdal Bryggeri vil bygges opp i 3 steg.
Steg 1:
• Starte et lokalt bryggeri med matservering, der hovedmålet er å sette Gjesdal på kartet med egenprodusert øl og kvalitets matservering.
• Lokstallen blir et åpent bryggeri der selve bryggeridelen er en åpen løsning, øl-tanker og selve produksjonen står til skue for publikum der de kan oppleve bryggingen på nært hold mens de nyter en bedre middag sammen med familie og venner.
• Mat serveringen på kveldstid vil bestå av 3-4 middagsretter, mens serveringen på dagtid vil bære preg av enkle lunsj-retter og kaffe-bar som fokus, selvsagt med lokale råvarer og gode smaker.
Det skal være enkelt, kom inn og ta en kopp kaffe, kom inn og ta med deg en kopp kaffe, du velger.
• Dette er et kjempe prosjekt både for gjesdalbuer og for Gjesdal Kommune, som vil vær med å sette Ålgård og Gjesdal på kartet med egne bryggeri-produkter og kanskje får vi øl som heter «Ålgårdianeren» «Månafossen» «DFU» «Ole Nilsen» eller lignende
Førstesteg er å drive bryggeriet som en egen restaurant der vi er selvforsynt med brygge-vare, og kanskje selge produktet vårt rundt til lokale arrangementer som Vannfestivalen, Tvangsfestivalen, Westernbyen, Gjesdal Gjestgiveri, Byrkjedalstunet, o.l.
• Vi har som mål og drive Gjesdal Bryggeri som en kvalitets-plass, der vi legger mye i opplevelsen til folk, en litt tung mørk stil som «Lokstallen» innbyr til, ser vi for oss med kraftig treverk sammen med murstein og enkle flater. Målet er at vi skal kunne ha ca. 100 gjester.
• Vi ser også på muligheten til å lage en liten scene der det er mulighet for å arrangere diverse kulturelle oppsett.
https://www.facebook.com/Gjesdal-Bryggeri-as-1700884423500029/?fref=ts
GJESDAL BRYGGERI
DET NYE MERKEVARE FOR HELE GJESDAL
Lokstallen
• Kaffebar og enkle småretter på dagtid.
• Restaurant med fantastiske retter og øl av lokal kvalitet på kveldstid.
• Inni Gjesdal bryggeri står selve bryggeri-delen åpent til skue for gjestene som gir en ekstra opplevelse og atmosfære.
• Bygge en merkevare for hele Gjesdal som oser av kvalitet.
Gjesdal Bryggeri vil bygges opp i 3 steg.
Steg 1:
• Starte et lokalt bryggeri med matservering, der hovedmålet er å sette Gjesdal på kartet med egenprodusert øl og kvalitets matservering.
• Lokstallen blir et åpent bryggeri der selve bryggeridelen er en åpen løsning, øl-tanker og selve produksjonen står til skue for publikum der de kan oppleve bryggingen på nært hold mens de nyter en bedre middag sammen med familie og venner.
• Mat serveringen på kveldstid vil bestå av 3-4 middagsretter, mens serveringen på dagtid vil bære preg av enkle lunsj-retter og kaffe-bar som fokus, selvsagt med lokale råvarer og gode smaker.
Det skal være enkelt, kom inn og ta en kopp kaffe, kom inn og ta med deg en kopp kaffe, du velger.
• Dette er et kjempe prosjekt både for gjesdalbuer og for Gjesdal Kommune, som vil vær med å sette Ålgård og Gjesdal på kartet med egne bryggeri-produkter og kanskje får vi øl som heter «Ålgårdianeren» «Månafossen» «DFU» «Ole Nilsen» eller lignende
Førstesteg er å drive bryggeriet som en egen restaurant der vi er selvforsynt med brygge-vare, og kanskje selge produktet vårt rundt til lokale arrangementer som Vannfestivalen, Tvangsfestivalen, Westernbyen, Gjesdal Gjestgiveri, Byrkjedalstunet, o.l.
• Vi har som mål og drive Gjesdal Bryggeri som en kvalitets-plass, der vi legger mye i opplevelsen til folk, en litt tung mørk stil som «Lokstallen» innbyr til, ser vi for oss med kraftig treverk sammen med murstein og enkle flater. Målet er at vi skal kunne ha ca. 100 gjester.
• Vi ser også på muligheten til å lage en liten scene der det er mulighet for å arrangere diverse kulturelle oppsett.