1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Nytt og spennende prosjekt Gjesdal Bryggeri.

En tråd i 'Stavanger Bryggerlaug' startet av Øle, 29 Feb 2016.

  1. hanskr

    hanskr
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Sykkylven

    Jeg hadde håpt på et mer konkret svar :) men om du ikke vil dele så er det greit nok det, jeg er som sagt bare litt nysgjerrig.


    Hans Kr.
     
  2. gle1

    gle1
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Jæren
    Eget øl har vel også innvirkning på merkevaren i tillegg kontra salg av andre sitt øl. Noe som er vanskelig å sette pris på.

    Dere kan jo også prøve å få til et samarbeid med de to lokale bryggenettbutikkene, Hobbybryggeren og Bryggmann

    Edit: Skal dere selge øl på flaske også?

    Sent fra min D5803 via Tapatalk
     
    #42 gle1, 20 Apr 2016
    Sist redigert: 20 Apr 2016
  3. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Ikke i første trinn. Øl skal brygges for restaurant salg.
     
  4. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Kickstarter-aktig prosjekt hvor man ber om seks millioner kroner er ambisiøst.
     
    hanskr, Øle og msevland liker dette.
  5. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Egentlig vi trenger mindre for å komme i gang. :)
     
  6. GHalvorsen

    GHalvorsen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Sandnes
    Si hva du vil om turistheimen, men dette er så fundamentalt misforstått at det nesten er et perfekt motstykke til sannheten.

    "Husmannskostrestauranten (...) er kanskje landets mest profitable restaurant. Den tjener en krone for hver sjette krone som kommer inn."

    Kilde - Dagens Næringsliv.
     
  7. Jens Kristian

    Jens Kristian
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kvernaland
    Jeg satt egentlig å vurderte seriøst om jeg skulle investere, men dette var så arrogant skrevet i forhold til både kjøttkaker og eldre folk at jeg ble betenkt...
     
    Stein Norem Wisted liker dette.
  8. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg kan bare beklage hvis du oppfatte dette slik.
     
  9. GHalvorsen

    GHalvorsen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Sandnes
    "Jeg ser du skriver at 2+2=4, men alt som står i avisene er ikke sant. Eneste som er 4 er summen av noen andre tall, som gamle folk husker fra barndommen på landet. Sånn var det før og ikke noe mer. Derfor er det ingenting som heter 2+2=4 i byene. Der bor folk med en helt annen aritmetikk. For at 2+2 skal være 4 må du ut på landet, til de gamlingene som "liksom-husker-ennå" addisjonen som ble lært på folkeskolen. Selvfølgelig har dette ingenting med matematikk å gjøre, men det er ikke så vanskelig for eldre å dro på det så lenge 2+2=4 reklamerer og driver "matematikk". Eldre folk tror generelt på mye rart. Så sånn er det. :) "
     
    Øle liker dette.
  10. msevland

    msevland
    Expand Collapse
    Fylkesleder Oslo
    Fylkesstyre

    Dersom jeg kjøper 10 aksjer, eier jeg da 1% ?
    ... eller snarere. Dersom jeg kjøper 1000 aksjer, eier jeg da hele bedriften?
     
    Øle liker dette.
  11. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Se PM
     
  12. gustavf

    gustavf
    Expand Collapse
    Sentralstyre

    Hittil i år er det et bryggeri som har gått konkurs i Norge. Det var en restaurant i Trondheim med eget bryggeri (Brygghus 9). I 2015 var det ingen tilsvarende konkurser, men et par restauranter med eget bryggeri som la ned (Kolonihagen Grünerløkka i Oslo og Hanne på høyden). Flere andre har også redusert bryggevirksomheta til et absolutt minimum.

    En restaurant med bryggeri kan gå bra, men det er ikke nok å basere seg på i en bransje med sterk konkurranse og generelt små marginer.
     
    Øle liker dette.
  13. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg vet om konkurs i Trondheim. Kanskje var det også litt fokusspredning på Brygghus 9? De konkurrerte med seg selv på en måte.
    Har du litt mer info angående Oslo bedrifter?
     
    #53 Øle, 20 Apr 2016
    Sist redigert: 20 Apr 2016
  14. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    http://www.osloby.no/sulten/Mikrobryggeriene-brygger-pa-rode-tall-7785636.html

    Var det disse?


    Geoffrey van Vuuren ·
    Daglig leder/Manager hos Amundsen Bryggeri
    Ikke helt riktig info han hadde, Amundsen Bryggeri og Spiseri hadde omsetning på 32 mil med resultat på 2,3 mil før skatt i 2013. De hadde også overskudd i 2012. Han hadde ikke sjekket riktig firma. Nydalen Bryggeri & Spiseri er ikke et mikro bryggeri eller. Den ligger bare ved siden av Amundsen Bryggeri sitt produksjons lokale. Begge åpnet i slutten av August 2013 og har dermed kun hatt 4 driftsmåneder. Begge drives nå i overskudd. Grünerløkka Brygghus hadde store investeringer i fjor for at de kunne brygge mer. Jeg er sikker på at de også kommer til å ha et positive resultat i 2014. Synes han prøver å skape et bilde av mikrobryggerier i Oslo som ikke er helt sant. Markedsandelen per i dag er fortsatt mye større en det vi (små mikrobryggerier) klarer å brygge her i Oslo. Om de nye store klarer å gå rund for vi se. Jeg blir litt skeptisk når markedsførings firmaer begynne å leke med ølbrygging. Jeg tror at bryggerier skal drives av folk som elsker øl, og setter pris på god håndverk og råverer. Kompromisløs som Kjetil Jikiun. Jeg synes det begynne å bli litt feil når foretningsfolk involvere seg fordi de har lyst til å tjene på bryggeri revolusjonen. De marketsfører som bare det (som ikke er lov engang) og baserer alt på å være et lokalt bryggeri (som brygger øl i arendal). De snakker om redusert priser osv. Det er lett å snakke sånn når man brygger med malt og humle ekstrakter akkuratt som de store bryggerier her i norge. Jeg synes Oslo gjør ett bra jobb av å støtte sitt lokale bryggerier. Utfordring der er å støtte de som faktisk er lokalt og ikke de som bare sier at de er lokalt
     
    #54 Øle, 20 Apr 2016
    Sist redigert: 20 Apr 2016
  15. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Kolonihagen eksisterer nå http://kolonihagen.no/
    Hanne på høyden var i Bergen og ikke Oslo. Tror ikke at den hadde ølbryggeri.
     
  16. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Godtfolk!!!!
    Vi har i dag hatt representasjon av prosjekt Gjesdal Bryggeri hos politisk ledelse i Gjesdal Kommune. Det gikk veldig bra som vanlig med et så bra prosjekt.
    Det var med STOR GLEDE at vi kunne presentere til politikerene at finansplanen vår har livets rett.

    På et døgn klarte vi å dra inn godt over 500 000 i villige aksjonerer og dette fordelt ut på over 40 forskjellige investorer så her er det ingen tvil om at vi kommer til og få mangfold rundt Lokstallen.
    Bare fortsett og spre det glade budskap og oppfordre folk til og bli med og støtte opp.
    1 aksje vil koste ca 6000, det vil bli lagt ut totalt 1000 stk
    Bli med nå !!!!!

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1724130297842108&id=1700884423500029
     
  17. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Saken om hvem som skal få etablere seg i Lokstallen på Ålgård skal behandles politisk torsdag neste uke. I sakspapirene som ble sendt ut til politikerne fredag, skriver rådmannen at han vurderer Sabi sushi som den beste aktøren for satsningen i Lokstallen.

    Rådmannens forslag til vedtak lyder som følger:

    Rådmannen gis fullmakt til å framforhandle og inngå kontrakt med Sabi Sushi om etablering i Lokstallen.


    Jau, då ser det ut som Sabi Sushi tok første stikk, med å kapre rådmannens innstilling

    Da kan jeg melde at Gjesdal Bryggeri er blitt kontaktet av Sabi om å kompletterer deres konsept med lokalbrygget øl dette høres jo spennende ut og må vurderes seriøst.
    Hva tenker dere?
     
  18. gle1

    gle1
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Jæren
    Sushi er nisjemat, og hører ikke hjemme midt i hjertet av et sentrum.
     
  19. msevland

    msevland
    Expand Collapse
    Fylkesleder Oslo
    Fylkesstyre

    Jeg tror heller ikke Sushi er grunnen til at de ble innstilt først. Det må ligge andre argumenter bak.
     
  20. Øle

    Øle
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg må bare si, at jeg også føler politisk spill for galleriet her. Jeg tror alt gjøres til at politiker skulle velge Lura.
     

Del denne siden