Nytt øl med litt "viking-stil"

Bryggeforretning:)?

Uansett; regler er regler. Det blir kortreist øl med lokale råvarer:p. Sjøl sitter jeg og ser ut av vinduet og lurer på hvordan abborøl vil smake:confused:.
Njæ, det blir nok uten malt. Hvis ikke jeg ljuger på meg noen hundre meter. Abborøl kan jeg matche, da. Og høyne med ørret.
 
Bryggeforretning:)?

Uansett; regler er regler. Det blir kortreist øl med lokale råvarer:p. Sjøl sitter jeg og ser ut av vinduet og lurer på hvordan abborøl vil smake:confused:.
Her på vestlandet fisker vi pale når dere andre kaller det for å fiske sei.

Så da kan jeg lage en pale ale :D:D

Kadda-posh :p
 
Nå hadde vel vikingene en ganske solid aksjonsradius, så sånn sett har du alt fra apa til imperial stout innafor rekkevidde, og masse bra vin.
 
Tilbake
Topp