Noen som har brygget dette før og har noen tips å dele? Tar imot alle innspill, fra valg av malt til gjæringstid.
Bruker et ganske standard bryggeoppsett med kjøledunk til mesking. Batchen er tenkt på rundt 19-20 liter, går for en trappist-type gjær (avhengig av hva de har på Bryggselv). Tenker å bruke sukker i koken, her er det kanskje best å gå for type brunt kandissukker eller lignende? Hva er best, ha i sukkeret tidlig eller seint i kokeprosessen?
Takker for alle svar!
Bruker et ganske standard bryggeoppsett med kjøledunk til mesking. Batchen er tenkt på rundt 19-20 liter, går for en trappist-type gjær (avhengig av hva de har på Bryggselv). Tenker å bruke sukker i koken, her er det kanskje best å gå for type brunt kandissukker eller lignende? Hva er best, ha i sukkeret tidlig eller seint i kokeprosessen?
Takker for alle svar!