Hei
Kom over en artikkel for ikke så lenge siden, som jeg ikke finner tilbake til.
Det var en oversikt over temperatur ved gjæring, og spesielt interessant for meg, lagring av ulike typer øl.
Jeg mener det sto at eks. pils skal lagres rundt 4 grader fra uke 2. etter flasking?
Har satt Pale Ale på gjæringskaret i helgen.
Planen videre er hveteøl, pils/cerveza og cider, men dette avhenger selvsagt at jeg kan levere de temperaturer som kreves for lagring. Har ikke kjeller i huset, slik at temperaturene i husstanden er fra 16 gr. på bod til 24 gr. i gang
Kom over en artikkel for ikke så lenge siden, som jeg ikke finner tilbake til.
Det var en oversikt over temperatur ved gjæring, og spesielt interessant for meg, lagring av ulike typer øl.
Jeg mener det sto at eks. pils skal lagres rundt 4 grader fra uke 2. etter flasking?
Har satt Pale Ale på gjæringskaret i helgen.
Planen videre er hveteøl, pils/cerveza og cider, men dette avhenger selvsagt at jeg kan levere de temperaturer som kreves for lagring. Har ikke kjeller i huset, slik at temperaturene i husstanden er fra 16 gr. på bod til 24 gr. i gang