Tenker å brygge en streit Pale Ale med solbær og evt tørrhumle med Simcoe. Brygger med 5,7 kg malt og ender vel opp med ca 18 l øl.
- Når bør solbærene tilføres? Fryses og tilføres knust sammen med Simcoe? Anbefalt mengde? (Her er det snakk om bær plukket i egen hage og ikke sirup.)
Innbiller meg at tørrhumling med Simcoe bør fungere sammen med solbærsmaken. Tenker 100 g pellets i ca 1 uke etter at ølet har fått gjæret seg ferdig og overført til sekundær-dunk.
Kom gjerne med innspill om jeg er helt på bærtur eller ei
- Når bør solbærene tilføres? Fryses og tilføres knust sammen med Simcoe? Anbefalt mengde? (Her er det snakk om bær plukket i egen hage og ikke sirup.)
Innbiller meg at tørrhumling med Simcoe bør fungere sammen med solbærsmaken. Tenker 100 g pellets i ca 1 uke etter at ølet har fått gjæret seg ferdig og overført til sekundær-dunk.
Kom gjerne med innspill om jeg er helt på bærtur eller ei
Sist redigert: