Påmelding til flaskekonkurransen NM 2012

Har ikke hørt om noe feil. Skjema sendt på PM.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
 
Det er i overkant av 350 øl som er påmeldt nå, men vi regner med at ikke alle kommer til å bli levert inn. Allerede er to øl diskvalifisert på grunn av feil flasker og vi vet om to pakker som ligger på knust på postterminalen i Oslo.

Nå som siste innspurt er: Det er ekstremt viktig å pakke inn flaskene godt. Pakk flaskene i avispapir, ha en plastpose rundt, samle disse med avispapir rundt og ta en søplepose ytterst, før du polstrer med mer avispapir i esken. Selv om flaskene ikke kommer fram hele, så bør du i det minste være sikret mot erstatningskrav fra Posten for ødelagt post.
 
Påmelding til flaskekonkurransen er nå stengt.

Det er 363 påmeldte øl. Flest i porter og stout med 75, færrest i mørk lager med 21. Også IPA (60) og den kombinerte klassen hveteøl og spesialøl (61) er store klasser.

Det gjenstår å se hvor mange som sender inn ølene, men før har de aller fleste levert inn påmeldte øl. Det er fortsatt ikke for sent å registrere pakkenummer, dersom du har glemt det.
 
Det renner inn med postpakker her, mange er VELDIG bra pakket inn. Denne pakket inn i voksen-bleier er utvilsomt den mest kreative  ;D
 

Vedlegg

  • IMAG1337.jpg
    1,2 MB · Sett: 296
Bryggselvmannen skrev:
Det renner inn med postpakker her, mange er VELDIG bra pakket inn. Denne pakket inn i voksen-bleier er utvilsomt den mest kreative  ;D

Kjekt å ha en kveld du har drukket ALT FOR MYE av alt....da kan jo uhellet være ute.
 
Hehe. Bleier er jo bare genialt! det står jo at man bør sende flasker i noe beskyttende og helst god oppsugningsevne. Bleier oppfyller jo alle kriterer.
 
Tilbake
Topp