Har kjøpt meg ph stabilizer 5.2 fra brewshop og lurer på noen ting.
Står at jeg skal bruke 8g per 10l vann.
Lurer også på å bruke litt kalsiumsulfat for å få frem humlesmaken på en bedre måte.. noen tips her? Har ikke info om hvilket innhold vi har i vannet hjemme. Men tenkte å prøve meg fram litt. Kan disse produktene kombineres? Eller skal jeg kun bruke ph stabilizer?
Når skal dette tillsettes i brygge prosesen?
Kan noen gi meg en grei og enkel innføring i dette?
Takk på forhånd
Står at jeg skal bruke 8g per 10l vann.
Lurer også på å bruke litt kalsiumsulfat for å få frem humlesmaken på en bedre måte.. noen tips her? Har ikke info om hvilket innhold vi har i vannet hjemme. Men tenkte å prøve meg fram litt. Kan disse produktene kombineres? Eller skal jeg kun bruke ph stabilizer?
Når skal dette tillsettes i brygge prosesen?
Kan noen gi meg en grei og enkel innføring i dette?
Takk på forhånd