BaardS skrev:Jeg kommenterer artikkelen, og der står det en del om utviklingsprosessen til gjæren i forskjellige stadier...Huub skrev:Kan det ikke være fordi en vil ikke helle oppi en hel starter med feil farge og/eller smak. Da er det best å dekantere kanskje.
Jeg er fornøyd med den metoden jeg benytter, men er alltid åpen for å lære mer for å bli en bedre brygger. Er fryktelig redd for å komme til et stadie hvor "det jeg gjør er det eneste rette" og ikke er villig å ta til meg lærdom fra de som har andre meninger.Huub skrev:Når det gjelder å plannlegge en starter er det mange varianter. Hvis du gjør det på en måte som er praktisk for deg og du har gode resultater da går det vel fint?
Men det må vel være lov å stille spørsmål/være tvilende/kjøre en debatt?
Debatt er bare bra. Jeg rettet meg egentlig mot Terje W. Kanskje vi sporer litt av fra spørsmålet han har og det blir unødvendig innvikla..?