Det sies jo at det er gjæren som lager ølet.Men om jeg ikke finner konsistens i meskinga ser ihvertfall gjæringa ut til å gå på skinner. Å få nok gjær skal ikke by på problemer. Å unngå søl utover hele boden, derimot...
Barbera.Det sies jo at det er gjæren som lager ølet.
Så da er du jo på et godt spor.
Hva var det det hadde vært på tønnen tidligere?
Grainfatheren er ikke så morsom å jobbe med når det blir mye korn. Det er hardt nok å komme opp i åtte, ni prosent alkohol som jeg sikter på nå. Ikke helt ferdig enda, fire batcher til imorra, så er jeg ferdig. Bare at for å komme dit må jeg først flaske en porter jeg har stående som opptar det siste fatet mitt. Det skal ikke mangle på ting å gjøre. Ja, og parallelt driver jeg og pusser opp et gammelt eikebord.Har du vurdert å brygge high gravity for å så vanne ut litt? Da får du mer volum pr batch. Eller er du ferdig nå? Jeg ser for meg at du sitter der som en soldat som har vært i krigen.
Det blir bra fullt med noe særlig mer enn 28 liter til kok, ihvertfall.Aha. Nei har skjønt at GF ikke er veldig glad i å bli makset. Det liker jo ingen oppsett dog, effektiviteten dropper likt selv om det er 10L eller 2500L. Men du kan skylle mer, og koke lengre, men GF lar det vel ikke koke større volum enn det som er "planlagt".
Det jeg tenkte ja, er jo ikke vits i å koke ned da.Det blir bra fullt med noe særlig mer enn 28 liter til kok, ihvertfall.
Nei, jeg tror egentlig det er en grei avveining sånn jeg gjør det nå, med det utstyret jeg har. Du veit, det er ikke størrelsen, men hvordan du bruker det som teller.Det jeg tenkte ja, er jo ikke vits i å koke ned da.
Nei, jeg tror egentlig det er en grei avveining sånn jeg gjør det nå, med det utstyret jeg har. Du veit, det er ikke størrelsen, men hvordan du bruker det som teller.
Sa ingen damer på Pornhub. Men ja
Ikke så veldig raskt...Gulp.... Begynner du truttningen nå? Min lille tønne tok over 2 uker. Håper din går raskt!
(...)Og i tillegg uttrykte naboene misnøye med vørterlukt over hele blokka(...)