Finn Berger
Moderator
Hvis dere har tatt en kikk på det, ville dere ha sett det. Så da er det nok ikke det, heller.Kjelen er bra nøyaktig på temp, og vi har kontrollmålt med eget termometer. Det er jo til gagns to temp-målere på dette systemet (Breewtools er bra!).
Kornet virker veldig bra, fremstår som litt finere enn det vi har fått kjøpt tidligere. Butikken fortalte at de ofte malte det litt grovere enn "nødvendig", fordi maltet blir brukt på mange forskjellige systemer. Noen systemer ville kunne gi stuck mash lettere (derfor går de til minste felles multiplum og maler det litt grovere).
Vi kan godt prøve å male enda finere, men gi oss gjerne et tall å teste
Et spørsmål jeg burde stilt med en gang: Har dere hatt dette problemet lenge?
Jeg brygger ikke på maskin, og har aldri sett en i bruk. Hvis man overhodet ikke rører, kan det kanskje bli ekstra ille i en maskin? (Men sirkulerer ikke den der vørteren hele tida?)
Noe er rart, for dere skulle ikke fått 10 poengs økning fra 53 min til 120 min. Det er et tegn på at konversjonen ikke forløper normalt.