Bryggingen er bare kos, det er sånn delevis tappingen også, men rengjøringen av flaskene utfordrer interessen.
Jeg bruker tre kar, et med såpevann, et med rent vann og et med klorvann/starsan e.l. Først går flaskene i såpevannet hvor de ligger noen minutter før de får en omgang med børsten, så skylles de i det rene vannet og blir lagt i klor e.l noen minutter før de til slutt settes til tørk. Totalt bruker jeg nok 2 minutter pr. flaske, 30 flasker i timen. - Dette tar ofte en hel kveld, særlig da jeg som oftest setter to 23L batcher samtidig og det blir noen kasser som må vaskes.
Hvordan rengjøre flaskene så fort og smertefritt som mulig?
Jeg bruker tre kar, et med såpevann, et med rent vann og et med klorvann/starsan e.l. Først går flaskene i såpevannet hvor de ligger noen minutter før de får en omgang med børsten, så skylles de i det rene vannet og blir lagt i klor e.l noen minutter før de til slutt settes til tørk. Totalt bruker jeg nok 2 minutter pr. flaske, 30 flasker i timen. - Dette tar ofte en hel kveld, særlig da jeg som oftest setter to 23L batcher samtidig og det blir noen kasser som må vaskes.
Hvordan rengjøre flaskene så fort og smertefritt som mulig?