Jeg har planer om å brygge en god del saison framover, men er litt usikker på hvilken gjær jeg skal gå for.
Jeg vil at gjæra skal være enkel å jobbe med, at den ikke stopper opp og tar en kunstpause, at den ikke er avhengig av temperaturer rundt 30 grader (25-26 går fint) og at den ikke inneholder brett, lacto eller noe annet enn vanlig ølgjær.
WLP566 er vel kanskje gjæra jeg leter etter, men er det noen som har andre forslag?
Hva med Yeast Bay Saison Blend II, f.eks? Har noen prøvd den med godt hell?
Jeg vil at gjæra skal være enkel å jobbe med, at den ikke stopper opp og tar en kunstpause, at den ikke er avhengig av temperaturer rundt 30 grader (25-26 går fint) og at den ikke inneholder brett, lacto eller noe annet enn vanlig ølgjær.
WLP566 er vel kanskje gjæra jeg leter etter, men er det noen som har andre forslag?
Hva med Yeast Bay Saison Blend II, f.eks? Har noen prøvd den med godt hell?