Janea
Norbrygg-medlem
Jeg har en oppskrift på en stout som jeg har lyst til å prøve,men jeg sliter litt med å finne tilsvarende navn på de mørke malttypene her i Norge og siden EBC/lovibond tall ikke er nevnt i oppskriften er jeg redd for å ha for mye av en bitter sort i den.
Så jeg lurer på om noen evt kan korrigere det jeg mener er korrekte maltyper i denne oppskriften :
4,5 kg Pale malt (2 Row) : Jeg blir å bruke Maris Otter
1 kg Oat, flaked : Havregryn
0,5 kg Chocolate malt : Crisp low color chocolate ?
0,4 kg Barley, flaked : Flaket bygg
0,4 kg Crystal 120 malt : Fawcett crystal malt 100
0,4 kg Roasted barley : Crisp roasted barley (1250-1450 EBC) ?
0,2 kg Chocolate rye malt : ?
0,1 kg Black (Patent) malt : ?
Så jeg lurer på om noen evt kan korrigere det jeg mener er korrekte maltyper i denne oppskriften :
4,5 kg Pale malt (2 Row) : Jeg blir å bruke Maris Otter
1 kg Oat, flaked : Havregryn
0,5 kg Chocolate malt : Crisp low color chocolate ?
0,4 kg Barley, flaked : Flaket bygg
0,4 kg Crystal 120 malt : Fawcett crystal malt 100
0,4 kg Roasted barley : Crisp roasted barley (1250-1450 EBC) ?
0,2 kg Chocolate rye malt : ?
0,1 kg Black (Patent) malt : ?