Kold Brygg
Moderator
Target ligger mellom 9 og 10% hos de 3 leverandørene jeg sjekket. La den på 9.5% nå.Nei hadde ikke Styrian. Men synes du får mye IBU på 5 minutter med Target i forhold til meg. Det ligger inne 7.5% alpha syre på den i oppskriften min. Jeg bruker Beersmith.
Holder du WP under 80 grader vil sikkert IBU derfra synke betraktelig.
Ser jeg brukte mye mindre goldings i WP ja.
Det var nok bare en glipp.
Pleier å starte WP på 82 grader men klarer aldri å holde den der lenge. Et par minutter så er den under 80 grader. Etter 20 minutter er den vanligvis under 70 grader også.
La inn 75 får nå ca 40 på kok og 48 etter WP. Ser bedre ut. Men fortsatt en del høyere enn 30 IBU som Nøgne skriver i oppskriften. Jaja er jo bare å prøve, er en oppskrift mange liker.


