kort spørsmål, muligens...hahaha
I fjor så satt jeg sider på epler og pærer. Dette har nå stått en god stund på flasker. Fargen er krystallklar og smaken er slett ikke verst, men jeg tror jeg gjorde en liten blunder når jeg flasket. Har på følelsen av at jeg skulle ha stukket om en gang til. Når jeg åpner ei flaske så kommer bunnslagget opp med et poff og drikken er «grå».
Dette setter også en liten bismak.
Såh: funderer på om det går an å ha alt tilbake i gjeringsfatet og la den gå litt til for så å stikke om et par ganger og flaske på nytt...
Tanker om det...
I fjor så satt jeg sider på epler og pærer. Dette har nå stått en god stund på flasker. Fargen er krystallklar og smaken er slett ikke verst, men jeg tror jeg gjorde en liten blunder når jeg flasket. Har på følelsen av at jeg skulle ha stukket om en gang til. Når jeg åpner ei flaske så kommer bunnslagget opp med et poff og drikken er «grå».
Dette setter også en liten bismak.
Såh: funderer på om det går an å ha alt tilbake i gjeringsfatet og la den gå litt til for så å stikke om et par ganger og flaske på nytt...
Tanker om det...