Er det noen som vet om cider vil kunne sette smak på fat eller slanger som jeg senere ikke blir kvitt?
Mener å ha lest ett eller annet sted (byo?) at man bør bruke eget dedikert utstyr hvis du for eksempel skal karbonere hjemmelaget brus, fordi det vil kunne sette smak og aroma. Risikerer jeg det samme med eplecider?
Etterhvert skal jeg ha et deikert fat for cider, men enn så lenge har jeg bare ett corneliusfat med tilhørende slanger etc, og vil nødig gamble med usmak på øl'et...
Noen tanker eller erfaringer?
Mener å ha lest ett eller annet sted (byo?) at man bør bruke eget dedikert utstyr hvis du for eksempel skal karbonere hjemmelaget brus, fordi det vil kunne sette smak og aroma. Risikerer jeg det samme med eplecider?
Etterhvert skal jeg ha et deikert fat for cider, men enn så lenge har jeg bare ett corneliusfat med tilhørende slanger etc, og vil nødig gamble med usmak på øl'et...
Noen tanker eller erfaringer?