Hei.
Begynner å nærme seg første koket nå.
Har lånt en bb60 av en kompis.
Kjøpt inn 2x 25 liter ferdig blanda sett med Belgisk Wit. ( en pakke skal gi 25 liter ferdig øl)
For å prøve å gjøre ting så riktig som mulig,,så lurer jeg på endel ting...
1; Hvor mange liter skal jeg begynne meskingen med.
2; Hvilken temperatur skal jeg ha før jeg rører i blandingen. ( gå utfra ca romtemp 20 grader på kornet.)
3; Hvilken mesketemperatur skal jeg stille termostar på og regulere etter
4; Hvor mange liter skyllevann trenger jeg.
5; Har kjøpt maltekstrakt, og vurderer å bruke det fremfor sukker.( har lest det høyner kvaliteten - rett eller galt??)
6; Hvor lenge koker jeg det ferdige produktet
(Nei , det kom ingen oppskrift med )
Begynner å nærme seg første koket nå.
Har lånt en bb60 av en kompis.
Kjøpt inn 2x 25 liter ferdig blanda sett med Belgisk Wit. ( en pakke skal gi 25 liter ferdig øl)
For å prøve å gjøre ting så riktig som mulig,,så lurer jeg på endel ting...
1; Hvor mange liter skal jeg begynne meskingen med.
2; Hvilken temperatur skal jeg ha før jeg rører i blandingen. ( gå utfra ca romtemp 20 grader på kornet.)
3; Hvilken mesketemperatur skal jeg stille termostar på og regulere etter
4; Hvor mange liter skyllevann trenger jeg.
5; Har kjøpt maltekstrakt, og vurderer å bruke det fremfor sukker.( har lest det høyner kvaliteten - rett eller galt??)
6; Hvor lenge koker jeg det ferdige produktet
(Nei , det kom ingen oppskrift med )