designet er faktisk klassisk amerikansk. Såkalt offset smoker.
Den brukes primært til indirekte steking, men det er grillrister i fyrings kammeret som kan brukes til dirrekte grilling.
Kjøpte med ei kull beholder til å ha i hoved kammeret så det også kan brukes til direkte grilling.
De brukes oftest til "low and slow" BBQ på 100 til 120 grader celsius.
OH MY GOOOD!!! En skikkelig offsett smoker! Det der er perfeksjon!
Må bare gratulerer av hele mitt hjerte.
Kjenner at WSM'en blir satt litt på sidelinja nå
I dag har jeg en T-bone steak i min Souvide supreme på hele 1,5Kg. Ligger i vann på 56 grader C i 6 timer å skal deretter svis på direkte varme på grillrister i fyrings boksen til smokeren.
Til dere som ikke har fått dere souvide så er det bare en ting å si, Løp å kjøp!! kjøtt og fisk blir helt fantastisk.
Som med gjæring er det temperatur kontroll som gjelder!!
Apropos sous-vide supreme. Har også en sånn, og har fundert på å fikse en kobberkveil med pumpe og bruke vannbadet som varmekilde i et HERMS system. Kan dette funke?
Bare sånn for å redusere antallet PIDer i huset ...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.