Aleksander_B
Dommer
Da som jeg har satt første brygget, må jeg begynne å planlegge neste brygg.
Ser for meg en lys tysk pilsner, noe som passer våren/sommeren.
Skal etter planen brygge igjen om 14 dager, og pilsneren skal få modne til slutten av mai/ begynnelsen av juni.
Dersom noen har en fin oppskrift de har lyst å dele med seg hadde det vært kjempe!
(Brygg nr. 2 blir nok ekstraktbrygg da jeg ikke er helt stø på all grain metoden enda, dog jeg leser om det for harde livet)
Ser for meg en lys tysk pilsner, noe som passer våren/sommeren.
Skal etter planen brygge igjen om 14 dager, og pilsneren skal få modne til slutten av mai/ begynnelsen av juni.
Dersom noen har en fin oppskrift de har lyst å dele med seg hadde det vært kjempe!
(Brygg nr. 2 blir nok ekstraktbrygg da jeg ikke er helt stø på all grain metoden enda, dog jeg leser om det for harde livet)