Surøl med roselare blend

Hei,
Jeg har brygget en surøl for1,5 år siden, Andrimne payottenland.
Tappet denne på flasker i dag og ble egentlig litt skuffet over at den ikke var mer sur enn den var.
Utvikler lacto mer syrlighet ved lagring eller produserer roselare blenden mindre syrlighet?

Skulle tro 1,5 år gjorde susen?? Stått i kjellertemp i hele perioden.
Takk for innspill!
 
Har også noen batcher med denne stående på 11 mnd og syntes det samme. Hører litt forskjellig. Noen sier at den er ferdig på 6mnd ish mens andre sier at den må ha minimum 2 år.
 
Mine har stått på ca 23 grader. Håper det skjer noe iløpet av det neste år kanskje. Time will show
 
Det er egentlig ikke tvil nei. Den har stått alt for kaldt. Jeg har flasket 23 liter og tenker å sette disse i romtemp og satser på at bakteriene takker meg om ett år.
Da har jeg 3 pet flakser igjen som jeg også setter varmere frem til påske før jeg flasker
 
Tilbake
Topp